Βιογραφικό

Image module

Σύντομο βιογραφικό

Εν συντομία το βιογραφικό του ορθοπεδικού ιατρού, Γεώργιου Ζ. Χατζηδάκη, ειδικεύτηκε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου στην Γενική Ορθοπεδική και Τραυματολογία και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στα τμήματα Σπονδυλικής στήλης, Παιδοορθοπεδικής και Άκρας χειρός.

Το 2010 μετέβει στην Αθήνα, στο κέντρο αρθροσκοπικής χειρουργικής ώμου (υπό τη διεύθυνση του Εμμ. Αντωνογιαννάκη) όπου εκπαιδεύτηκε στην αντιμετώπιση παθήσεων Ώμου, συμμετέχοντας σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων στο ΙΑΣΩ-General και άλλες ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών.
Το 2012 εκπαιδεύτηκε στην σύγχρονη αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων υπο την καθοδήγηση του Παν. Κουλουμέντα (ιατρός Παναθηναϊκού) και Διονυσίου Χίσσα (ιατρός Εθνικής ομάδας στίβου) συμμετέχοντας σε χειρουργικές επεμβάσεις στο Mediterraneo hospital (Γλυφάδα).
Το 2013 σε εξετάσεις που διοργάνωσε η Ε.Ε.Χ.Ο.Τ( Ελληνική Εταιρία Χειρουργικής Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας), για χορήγηση υποτροφιών,κατέλαβε την 1η θέση κερδίζοντας έτσι την πρώτη υποτροφία για μετεκπαίδευση σε κέντρο εξωτερικού. Μετέβει στην Αγγλία και ειδικεύτηκε σε παθήσεις Ώμου-Άγκωνος-αρθροσκοπική χειρουργική στο Queen Elizabeth Hospital Birmingham (consultant Socrates Kalogrianitis) και σε παθήσεις άκρου ποδός στο BMI Edgbaston Hospital Birmingham (consultant Seyed Ashgar Ali). Επίσης εκπαιδεύτηκε στις κατευθυνόμενες εγχύσεις υπό υπερηχογραφικό έλεγχο στο Sport Medicine Ultrasound London.
Κατά την διάρκεια της ειδικότητας συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων και σεμιναρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ρωτήστε το γιατρό μας:

*

*

*

Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση ΓΚΠΔ (GDPR)